Werkwijze

Intake ( ongeveer 90 minuten)

Voor het intakegesprek ontvang je via de mail een anamnese formulier, tijdens de intake gaan we hierover in gesprek. Ik zal tijdens de intake veel vragen stellen om zo de oorzaken van jouw klachten te achterhalen. Het achterhalen van de oorzaak van jouw klachten is voor mij erg belangrijk. Wanneer de oorzaak bekend is kan ik een gericht advies aan jou geven en een individueel behandelplan voor jou maken. Ieder individu is anders en kan iets anders nodig hebben. We bespreken tijdens de intake o.a. de zwangerschap en je geboorte, menstruatie en anticonceptie gebruik, je mentale en emotionele gesteldheid, voeding en vochtbalans, slapen, darmgesteldheid en je energie- en stresslevel. Ook zal ik je tijdens de intake praktische tips geven om mee aan de slag te gaan.

Na het intakegesprek ga ik een behandelplan voor je maken. De uitkomst van het intakegesprek en het behandelplan krijg je van mij via de mail. Ik maak het behandelplan door rekening te houden met: darmgezondheid, voeding, beweging, stress, slaap en je cyclus. Na ongeveer 4 weken plannen we een vervolgconsult in om te bespreken hoe het gaat en kunnen we aanpassingen doen waar nodig.

Vervolgconsult (ongeveer 45 minuten)

Tijdens het vervolgconsult bespreken we hoe het gaat en is er ruimte om vragen te stellen

Daarbij kunnen we aanpassingen doen waar nodig.

Wandel coaching (ongeveer 45 minuten)

Hierbij heb je de mogelijkheid om een deel van het gesprek of het hele gesprek plaats te laten vinden tijdens een wandeling.

Als je echt iets wil dan kan je het!!
Ik help je graag op weg.