Tarieven

Trajecten vanaf Januari 2023.

Hormoon/voeding/leefstijl Traject

1 maand begeleiding: Intake en 2 keer een consult (elke 14 dagen) €195,00

2 maanden begeleiding: Intake en 4 keer een consult (elke 14 dagen) €275,00

3 maanden begeleiding: Intake en 6 keer een consult (elke 14 dagen) €360,00

Losse EMB Bloedtest €259,95

Inclusief : Gesprek waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest (kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium (€82,00) en de verzendkosten) het adviesplan, nabespreking. Na 8 weken contact via de mail.

EMB Bloedtest traject 1 maand €325,00

Inclusief : Gesprek waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest (kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium (€82,00) en de verzendkosten) het adviesplan, nabespreking en 2 keer een consult. (elke 14 dagen)

EMB Bloedtest traject 2 maanden €390,00

Inclusief : Gesprek waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest (kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium (€82,00) en de verzendkosten) het adviesplan, nabespreking en 4 keer een consult. (elke 14 dagen)

EMB Bloedtest traject 3 maanden €450,00

Inclusief : Gesprek waarbij we de klachten goed in beeld brengen, het afnemen van de bloedtest (kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium (€82,00) en de verzendkosten) het adviesplan, nabespreking en 6 keer een consult. (elke 14 dagen)

Hertest Emb Bloedtest €219,95

Inclusief: Voortgangsgesprek, afnemen van de bloedtest (kosten van de test, de kosten van het onderzoek door het laboratorium (€82,00) en de verzendkosten) het adviesplan en nabespreking.

De trajecten kunnen ook online.

Online intakegesprek waarbij we de klachten goed in beeld brengen, op dat moment vul ik het labformulier in en stuur ik daarna alles naar jou op via de post. Online afspraak voor het afnemen van de bloedtest. (vooraf krijg je een instructiefilmpje via de mail en al het materiaal thuis toegestuurd.) Tijdens het zelf nemen van de vingerprik kijk ik met je mee. Jij stuurt dan zelf alles op naar het laboratorium.

Los consult (alleen mogelijk na traject of losse EMB Bloedtest test) €50,00

Vergoeding Helaas komen mijn consulten niet voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.