Reviews

Kim

Het traject bij Gladys heeft mij ontzettend geholpen. Ik ben mij bewuster geworden van mijn voeding en leefstijl en heb daarbij handvatten gekregen die mij helpen mijzelf beter te voelen.

Gladys kijkt naar het totaalplaatje wat heel fijn is. Gladys heeft veel kennis wat een gerust gevoel geeft. Precies wat ik nodig had!

Melissa

Dankzij Gladys voel me ik me beter in mijn vel, heb ik meer energie en is mijn hormoonhuishouding aan het doen wat het moet doen. Met een prachtige zwangerschap tot gevolg. Ze geeft je een goed luisterend oor en heeft goede adviezen betreft voeding en supplementen. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor de hulp van Gladys. Dankjewel!

Sam

Ik ben onwijs te spreken over de begeleiding van Gladys, bij Lief voor je lijf. Haar oprechte en persoonlijke insteek maakt de begeleiding fijn en toegankelijk. De adviezen hebben een logische opbouw en concrete voorbeelden, waardoor de adviezen logischerwijs in mijn leven konden komen. Ik ben enorm te spreken over de resultaten, omdat ik mij echt weer mijzelf voel. Mijn energie is weer terug en mijn slaap is een stuk beter. Ook nadat de fysieke sessies gestopt zijn kon ik Gladys om hulp vragen tijdens de fase waarin ik vooral zelf aan de slag was met de adviezen. Kortom een investering waar ik echt levenslang iets aan zal hebben!

Brenda

Nadat ik heel ziek was geweest van Corona was ik niet meer mijzelf. Ik pikte alle bacteriën en virussen op die er waren en was daardoor elke keer ziek. Ik was heel moe en kon de dag niet eens doorkomen zonder tussendoor te slapen. Vervolgens verwees iemand mij naar Lief voor je lijf. Ik greep alles aan om maar weer beter te worden. Samen met Gladys gekeken naar voeding, supplementen voor herstel van mijn darmen en om rust in te bouwen. Hierdoor ben ik weer mijzelf en is mijn weerstand weer op pijl. Gladys geeft heel fijn advies en weet precies waar ze het over heeft. Ik ben echt super blij met haar hulp.

Astrid

Eye opener

Ik heb een EMB test bij Gladys gedaan. Ik had niet verwacht dat er iets uit zou komen omdat ik mezelf wel goed voelde. Het verbaasde mij dat er uit kwam dat ik op lactose reageer, ik had ook vitamine B tekort en slikte de verkeerde Q10 tabletten.

Vooral door het vermijden van lactose ben ik mij nog beter gaan voelen en ik kreeg meer energie. Bovendien ben ik een paar kilo kwijt en dat is toch weer mooi meegenomen. Al met al heeft die bloedtest voor mij veel voordelen opgeleverd.

Nu is het met eten en drinken een kwestie van keuzes maken.

Victoria

Top test

Ik heb bij Gladys een EMB test laten doen als een soort APK voor mijn lichaam omdat ik niet helemaal lekker in m’n vel zat. Het bloed afnemen is zo gedaan en Gladys gaat uitgebreid met je in gesprek zowel vóór als na de test. Zij geeft bruikbare tips en je kunt altijd bij haar terecht met vragen. De testresultaten hebben mij veel (ook verrassende) inzichten gegeven. Ik raad iedereen aan om deze test te doen! Je wordt een heel stuk wijzer over gezondheid.

Cynthia

Interessant en geeft handvatten

Ik heb een EMB test bij Gladys gedaan, omdat ik geïnteresseerd ben in fit en gezond leven. Puur nieuwsgierigheid, in wat ik allemaal kon verbeteren. Ik schrok best wel wat er allemaal uit kwam. Maar er waren ook een paar, tja logisch of ah vandaar momenten. Ik vond het ontzettend fijn dat Gladys zo de tijd nam om het mij goed uit te leggen. Totaal niet zweverig. Daarnaast legt ze totaal geen druk op om er mee aan de slag te gaan of het alleen aan te nemen. Je kunt met de uitslag vervolgens alle kanten op. Ga zo door!

Myrna

Goede begeleiding

Ik heb een EMB test gedaan bij Gladys, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en veel last had van mijn hormonen. Het voorgesprek was prettig en het afnemen van de test verliep goed. Nadat de testresultaten binnen waren heb ik wederom een gesprek gehad met Gladys. Er kwam veel uit de test en ik moest het echt even op mij in laten werken. Gladys nam daar alle tijd voor en legde alles duidelijk en rustig uit. Ik kreeg veel informatie en Gladys heeft mij in de weken daarna goede adviezen gegeven over voeding en supplementen. Ze blijf mij daar ook goed bij volgen en ik kon contact met haar opnemen voor vragen. Voelde me er erg prettig bij. Aanrader dus!

Puck

Aanrader

Ik ben hier naar toe gegaan voor mijn huid en misselijkheid, en vind het echt een aanrader! Ik ben nooit meer misselijk. Gladys heeft mij goede adviezen en tips gegeven waar ik veel aan heb. Ook kan je haar altijd bellen of appen als je vragen hebt.

Annet

Hot-stone massage

Ik heb van een heerlijke hotstone massage mogen genieten. Wat een bijzondere ervaring! Die hete stenen op je lijf waardoor je met zachte warme druk wordt gemasseerd.

Gladys is zeer ervaren. Dat merk je aan alles. Hoe ze masseert, mijn lijf aanvoelt, de stenen bijna onmerkbaar verplaatst en verwisselt.

Helemaal ontspannen kom ik aan het einde uit een heerlijke bubbel. Voor herhaling vatbaar!

Yara

Emb test

Ik had al een hele tijd last van buikpijn, hoofdpijn, aften in mijn mond en acne. Via een workshop ben ik via-via bij Gladys gekomen. We hebben een EMB test afgenomen en door deze test heb ik een hoop antwoorden gekregen op hoe ik aan deze klachten kwam. Uit de test kwam onder andere dat mijn lichaam niet goed reageert op gluten, lactose en soja, dat mijn lever niet optimaal werkt en dat ik meer eiwitten moet eten om mijn bloedsuikerspiegel beter te reguleren. Gladys heeft mij veel tips en handvaten gegeten om mijn eetstijl te veranderen. Als resultaat had ik veel minder last van mijn buik, minder hoofdpijn en helemaal geen aften meer. Helaas is mijn huid niet verbeterd, dus daar ga ik een andere behandeling voor doen. Uit de test kwam ook nog dat ik veel stress heb en tegen een burn-out aanzat. Gladys heeft mij de app Meditation Moments aangeraden en dit heeft mij zo onwijs geholpen! Ik ben Gladys dankbaar voor de goede tips die zij mij heeft gegeven en de inzichten in mijn eigen lichaam.

Snjezana

Traject

Ik kamp al jaren met mijn darmen, was zo lang op zoek naar de juiste behandeling en uiteraard juiste voeding ivm mijn candida (schimmel op darmen). Merkte bij ongezond eten zoals geraffineerde eten en suikers of te veel fruit erbij dat ik veel last van m’n darmen en maag had. Als dat te veel werd kreeg ik een hele nare aanval op m’n maag, 6 tot 8 uur lang brandende hitte, diarree, gewoon niet kunnen lopen, zelfs T-shirt niet kunnen verdragen op m’n buik. Tot ik jou ontmoette en onderzoek hadden laten doen en ik met m’n supplementen en juiste voeding mocht beginnen. Voel mij nu zo happy en gezegend mens dat jij op m’n pad bent gekomen. Gaat heel erg goed, voel me heel goed en houd mij trouw aan mijn voeding en supplementen.

Joëlle

Emb traject

Bij Gladys heb ik de EMB test laten afnemen wegens darm klachten waar ik al enige tijd mee worstelde. Het eerste consult was een fijne kennismaking en de uitslag van de test werd uitvoerig besproken en uitgelegd. Ik heb praktische adviezen en tips gekregen qua supplementen, leefstijl en voeding om mijn klachten te verminderen. Na de eerste maand merkte ik al dat mijn klachten aanzienlijk minder werden. Tijdens het traject een vervolgconsult gehad om de voortgang te bespreken, dit was erg fijn en ik heb wederom weer goede adviezen mee gekregen. Ik zou iedereen aanraden om naar Gladys te gaan indien je worstelt met lichamelijke klachten. 

Romilde

Emb traject

Na het doen van de EMB-test ben ik achter verschillende intoleranties, disbalans en daarom ook goeie inzichten gekomen. Dankzij het zeer gedetailleerde en duidelijke adviesrapport van Gladys heb ik een levensstijl aangenomen die meer bij mij past. Hier ben ik Gladys heel dankbaar voor.

Floor

Emb traject

De eerste kennismaking vond ik spannend omdat ik nog niet zo goed wist wat ik kon verwachten, maar Gladys stelt je gelijk op je gemak en ik vond erkenning in mijn klachten. Dat voelde al als een opluchting. Daarna was het nog wachten op de testresultaten, maar ik wist door het gesprek met Gladys al zeker dat het wat zou opleveren en kon ik eigenlijk al aan de slag met de voorbereiding.
Het advies was erg uitgebreid en ik kreeg dit op papier mee. Het is namelijk best veel om allemaal te onthouden. En ook wel lastig om alle adviezen zo in een keer te integreren. Maar door toch wel een aantal dingen al aan te passen voel ik mij al zoveel beter. Ik heb meer energie en veel minder last van sombere momenten. 
In de tussentijd heel fijn contact met Gladys, ze staat altijd open voor vragen! Ontzettend bedankt Gladys!