Over Gladys

Hallo, wat leuk dat je deze website bezoekt. Kijk rustig rond en als je vragen hebt over bepaalde onderwerpen stuur mij dan een mailtje.

Ik zal mij even voorstellen…

Ik ben Gladys, ik kom uit Schagen, dit ligt in de provincie Noord Holland. Naast mijn baan in de gezondheidszorg ben ik hormooncoach/ orthomoleculair adviseur.

Het is mijn doel om vrouwen die al langere tijd rondlopen met klachten te helpen om de regie over hun leven weer terug te krijgen door op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en in te zetten op aanpassingen in voeding, leefstijl en de ondersteuning van suppletie. 

 

 

Je kunt pas iets verbeteren als je weet wat je verkeerd doet

 

Sinds begin 2016 heb ik de diagnose ziekte van Graves (te snelle schildklier)

Ik liep al ruim anderhalf jaar met klachten rond en kwam er maar niet achter wat er met mij aan de hand was. Ondertussen al volop in het medische circuit. De klachten stapelde zich op. Slaapproblemen, hartkloppingen, afvallen waren een paar van de symptomen waar ik mee rondliep. Tijdens een nieuwe opleiding kon ik mij niet meer concentreren en vroeg ik mijn huisarts bloed te prikken op mijn vitaminen. Een paar dagen later kreeg ik te horen dat mijn schildklierwaardes schrikbarend hoog waren.

Voor mij begon toen de zoektocht wat er zoal in mijn lijf gebeurd en wat ik eraan kon doen om lichamelijk in balans te komen.

In 2018 heb ik mij ingeschreven voor de opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt Opleidingen.
In eerste instantie om zelf meer inzicht in mijn eigen hormoonhuishouding te krijgen en dan met name het gedeelte van mijn schildklier.
Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat ik het ontzettend interessant vond wat ik leerde en op het moment dat ik mijn eerste proefcliënt een anamnese afnam wist ik zeker dat ik hiermee verder zou gaan.

Na deze opleiding heb ik besloten om mij verder te blijven ontwikkelen.

April 2021 heb ik mijn opleiding als orthomoleculair (suppletie) adviseur afgerond.

Ondertussen heb ik meerdere korte scholingen gevolgd bij Ortho Health Foundation. 

Begin september 2022 ben ik begonnen in aan de jaaropleiding Medische basiskennis bij Total Health. Dit zodat ik na deze opleiding de therapeutenopleiding (Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut) kan starten bij Ortho Health Foundation.

Ik bied sinds juli 2020 in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan. Deze test kan verschillende storingen/problemen in het lichaam aantonen. Op deze manier komt er een duidelijk inzicht in het functioneren van je lijf en wat je kunt doen om je beter te voelen. Heb jij het gevoel dat je last hebt van intoleranties, hormonale disbalans, energetische verstoringen? Klik hier voor meer informatie.

Voor meer vragen klik hier en stuur mij een mailtje.

Ik geloof in het zelfhelend vermogen van je lichaam

Wil je me volgen op instagram? Klik dan op het instagram icoontje onderaan de pagina en klik op volgen!

Een paar persoonlijke weetjes over mij:

  • Voeding: Ik eet volgens het 80/20 principe dit houd in dat ik 80% gezond eet en 20% ongezondere keuzes kan maken. Ik hou erg van lekker (voedzaam) eten dus probeer regelmatig nieuwe recepten uit die ik op deze website deel bij blogs en recepten.
  • Beweging: Ik vind het heerlijk om te wandelen en daarbij doe ik aan krachttraining en yoga om mijn lijf in shape te houden.
  • Ontspanning: Ik hou van zon, zee en strand/bos en lees graag. Daarnaast ben ik gek op reizen. Ik zeg voor de grap wel eens tegen mensen dat dit genetisch is, kom uit een reislustige familie.

Als je meer wil weten over mijn werkwijze lees dan hier verder

One Comment

  • Hannie

    Omdat ik nieuwsgierig was naar mijn bloedwaarden met betrekking tot vitaminen enz. liet ik bij Gladys een EMB test doen. ondanks dat ik al veel supplementen slik bleek de uitslag aan te geven dat ik heel veel te kort heb. Heel kort samen gevat, mijn darmen nemen het niet goed op. De uitslag werd heel duidelijk op een prettige manier uitgelegd door Gladys zodat je snapt waarom je de dieetadviezen krijgt en advies van supplementen. En je mag altijd op een later moment vragen stellen. Ben nu een maand bezig en merkte meteen al een verbetering in mijn ontlastings patroon. Ik raad iedereen aan zo’n EMB test aan die gewoon met een simpele vingerprik wordt gedaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *