Ontbijt Recept

Ontbijttaartje met Frambozen

Het was de bedoeling dat ik er 1 op zou eten en de ander zou bewaren maar ze waren zo lekker dat ik ze allebei op heb gegeten.

Ingrediënten voor 4 bakjes:

50 gr havermout
50 gr amandelmeel
2 eieren
2 bananen
1 eetlepel lactosevrije yoghurt
1,5 tl bakpoeder
50 gr frambozen (bij mij uit de diepvries)
1 tl kaneel
beetje zout

Bereiding:
Oven voorverwarmen op 175 graden.
De havermout, amandelmeel, eieren, banaan, yoghurt, bakpoeder, kaneel en zout in een kom.
Je kan het in een blender mengen, ik heb het met de staafmixer gedaan en dit ging prima.
Goed mengen.
De bakjes even invetten. Ik heb dit met kokosolie gedaan.
Verdeel het mengsel over de 4 bakjes en verdeel de frambozen erover.
25 a 30 minuten in de oven… en klaar is je ontbijtje.
(en het ruikt ondertussen ook nog eens heerlijk in huis)

Geniet ervan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *